Baby en Fit | Sporten samen met je baby

Sporten samen met je baby

Wat is er nou leuker dan samen met je kindje sporten! 

Baby en Fit is een leuke en gezellige manier om samen met je kindje te sporten. Alle oefeningen doe je samen en zijn gericht op het opbouwen van je conditie en het versterken van je spieren. Met name de romp en bekkenbodem verdienen na een zwangerschap extra aandacht. Daarnaast is er ook aandacht voor het stimuleren van de motoriek van je kindje.

Een ideale vorm van sporten zonder dat je oppas hoeft te regelen, want je neemt je baby dus gewoon mee naar de cursus. Natuurlijk is het mogelijk om tijdens de cursus je baby te voeden of te verschonen. Heb je nog vragen over de BabyFit neem dan gerust even contact op.

Baby en Fit wordt door een aantal zorgverzekeraars vergoed

Baby en Fit wordt vergoed door bijna alle verzekeraars

Dag:

Zaterdag 16 sept en zondag 17 sept

Kosten:

€ 11,- per les

voor jullie tweetjes

Duur:

45 minuten

Locatie:

Vrederustpark Breda-zuid

Voor wie?

Moeder en kind vanaf  6 weken oud. Later instromen kan uiteraard ook.

You’re great!

Hoe werkt het, wanneer kan ik starten?

Je kunt starten vanaf 6 weken na de bevalling.   Je sport op je eigen niveau. De cursus Baby & Fit bestaat uit 5 bijeenkomsten van 45 minuten.

Hoe ziet een les Baby en Fit eruit?

Tijdens de les worden spierversterkende oefeningen voor het gehele lichaam gedaan. Ook krijgen de buikspieren aandacht en doen we oefeningen om de conditie op pijl te brengen en te houden. Alle oefeningen doe je op een speelse manier met jouw baby. Omdat jouw baby in de loop van de weken natuurlijk gewoon groeit, groeit het gewicht waarmee je traint natuurlijk ook!

 

Eigen niveau, dus eigen tempo

Ook bij de cursus Baby en Fit sport je op jouw eigen niveau. Het is belangrijk dat je luistert naar je eigen lichaam en niets forceert. De intensiviteit van de oefeningen bepaal je dus zelf. En moet je tijdens de les verschonen of is er een andere reden waarom je even uit de oefening moet stappen dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Start typing and press Enter to search