Bootcamp | Lekker buiten sporten

Mama Bootcamp | Lekker buiten sporten

Bootcamp bij Mama & Co: lekker buiten sporten in groepsverband

Samen met een groep actieve en gezellige dames werk je tijdens de Bootcamp aan het verbeteren van je conditie en spierkracht. Na een uur Bootcamp voel je je fitter, sterk en voelen je spieren weer soepel aan. Bootcamp is er voor iedereen. Dus ook als je geen zwangerschap achter de rug hebt, of al weer grotere kinderen hebt; iedereen is welkom.

Heb je recent een zwangerschap achter de rug, dan adviseren we eerst de cursus Mama & Fit te volgen. Sport je liever samen met je baby? Dan is de Baby & Fit iets voor jou. Kortom: voor ieder wat wils.

Dag:

  • Woensdag 20.00-21.00 uur
  • Donderdag 20.15-21.15 uur
  • Zaterdag 08.30-9.30 uur

Vanaf de eerste week van december 2023 zal de do bootcamp vervallen en komt er op dinsdag van 20.00-21.00 een nieuwe bootcamples bij.

Kosten:

€ 90,- voor 10 lessen

Duur:

10 lessen van 1 uur

Locatie:

Buitenlocatie in Breda  – per week nader te bepalen

Voor wie?

Dames die het fijn vinden om in groepsverband buiten de sporten.

Goed bezig 😉

Hoe ziet een Bootcamp les eruit?

Bankjes in het park, stoepjes aan de rand van een woonwijk, mulle zand in de bossen; in elke omgeving vinden we wel een uitdaging om heerlijk te sporten. De trainster van Mama & Co zorgt ook voor materialen zoals touwen en elastieken.

Weer of geen weer; tijdens de Bootcamp les sporten we lekker buiten. Zelfs als er sneeuw ligt passen we het programma zo aan dat je tóch lekker buiten bezig bent.

 

Eigen niveau, dus eigen tempo

Je bepaalt natuurlijk zelf de grens wat je fysiek aan kunt. Heb je een blessure, dan houden we daar rekening mee en krijg je aangepaste oefeningen. Dus ongeacht je fitheid kun je altijd sporten op je eigen niveau.

Start typing and press Enter to search