Mama en Fit | Herstellen na de bevalling | Verantwoord back in shape

Herstellen na de bevalling

Yess, we mogen weer buitensporten!

Wil je na de bevalling weer herstellen en verantwoord ‘back in shape’ komen? Dan is de cursus Mama en Fit iets voor jou. In 7 weken leg je weer een goede basis voor een fit en sterk lichaam.

Bij Mama & Co hebben we 2 opties voor de Mama & Fit lessen. De (buiten-gewone ;-)) Mama & Fit lessen en de Online – Mama & Fit lessen. Vraag naar de mogelijkheden!

Samen met een bekkenbodemfysiotherapeute werken we aan een goed herstel van je bekkenbodem, aan je core-stabiliteit en je conditie. Onze trainsters zijn opgeleid in het begeleiden van diastase problematiek en kunnen jou dus verantwoord weer “back in shape” brengen. Meer informatie over diastase problematiek lees je bij FAQ’s.

Mama en Fit wordt vergoed door bijna alle verzekeraars

Mama en Fit wordt vergoed door bijna alle verzekeraars

Dag:

Start: Dinsdag 27 Oktober

Kosten:

  • 1) € 85,- voor de Mama & Fit cursus. De eerste 2 lessen zijn digitaal (ivm de corona maatregelen ) de 5 lessen die daarop volgen zijn buiten lessen
  • 2) Wil je de cursus liever helemaal digitaal volgen (komt de dag niet gelegen of woon je wat verder weg) ; dat kan ook. De kosten hiervan zijn € 75

Duur:

7 weken

Locatie:

* 1) De eerste 2 “back in shape “-lessen zijn online en de 5 lessen daarna zijn buiten lessen (locatie breda)

* 2) Of  alle 7 “back in shape -lessen lekker thuis, online

Voor wie?

Iedereen kan deelnemen aan de cursus Mama & Fit, ongeacht of je al sportte voor of tijdens je zwangerschap. Je bepaalt je eigen tempo.

Zo kan iedereen met de juiste begeleiding verantwoord herstellen.

Your better than sparkles and unicorns combined

Wat heb ik aan de cursus Mama en Fit?

Een aantal weken na jouw bevalling kan je starten met de cursus Mama & Fit. Het maakt niet uit of je voor of tijdens je zwangerschap hebt gesport. Je sport op je eigen niveau dus iedereen kan meedoen. De cursus bestaat uit 7 lessen van 1 uur.

 

Hoe ziet een les Mama en Fit eruit?

De eerste les leggen we samen met een fysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut  de basis voor een goed herstel van je bekkenbodem en je diastase (wijken van de rechterbuikspieren). Je krijgt ook oefeningen mee naar huis. Zo weten we van alle mama’s waar er nog extra aandacht nodig is. De lessen daarop ligt de nadruk op het opbouwen van de conditie, stabiliseren van romp en bekken en grijpen we telkens terug op de basisoefeningen.

In de wintermaanden sporten we heerlijk binnen. In het voorjaar en de zomer zoeken we de buitenlucht op en sporten we buiten (bootcamp) als het weer dat toelaat.

 

Eigen niveau, dus eigen tempo

De cursus Mama & Fit is voor iedereen toegankelijk. Je sport op je eigen niveau. Niet iedereen is hetzelfde en ook het herstel is dus bij iedereen verschillend. De een hersteld sneller dan de ander. Onder begeleiding merk je wat je lichaam aankan en hoe jij jouw lichaam verantwoord kan trainen.

Start typing and press Enter to search